Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Datenschutzrichtlinie

Privatlivspolitik for Notre.dk

Din sikkerhed og beskyttelse af dine personoplysninger er vigtig for os. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, anvender og beskytter dine personoplysninger, når du besøger vores webshop og foretager køb hos os.

1. Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler forskellige typer af personoplysninger til forskellige formål, herunder:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Betalingsoplysninger

Vi indsamler kun personoplysninger, som du frivilligt giver os, enten når du opretter en konto hos os, foretager et køb eller på anden vis interagerer med vores webshop.

2. Anvendelse af personoplysninger

Vi anvender de indsamlede personoplysninger til følgende formål:

  • Behandling af dine ordrer og levering af varer
  • Kommunikation vedrørende dine ordrer og leveringer
  • Administrativt arbejde, herunder fakturering og bogføring
  • Markedsføring og kampagner, hvis du har givet samtykke hertil

3. Beskyttelse af personoplysninger

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, tab eller misbrug. Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, de blev indsamlet til.

4. Deling af personoplysninger

Vi deler ikke dine personoplysninger med tredjeparter uden dit samtykke, medmindre det er nødvendigt for at opfylde dine ordrer (f.eks. leveringsservice) eller hvis vi er forpligtede til det i henhold til lovgivningen.

5. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi har om dig, og til at få dem rettet, hvis de er unøjagtige eller ufuldstændige. Du har også ret til at få dine personoplysninger slettet, når de ikke længere er nødvendige for de formål, de blev indsamlet til, eller hvis behandlingen af dem er ulovlig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage til behandling af dine personoplysninger til markedsføringsformål.

6. Ændringer i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden. Eventuelle ændringer træder i kraft ved offentliggørelsen på vores webshop.

7. Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på hej@notre.dk.